Παρασκευή, Απριλίου 03, 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ


Η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού τιμάται στις 2 Απριλίου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τον αυτισμό και την ομαλή ένταξη των αυτιστικών ατόμων στην κοινωνία.

Φέτος, μας βρίσκει αντιμέτωπους/ες με μια συνολική προσπάθεια προκειμένου να προασπίσουμε το υπέρτατο αγαθό της υγείας για εμάς, τις οικογένειές μας, και την κοινωνία μας απέναντι στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, SARS COV-2.

Τα μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας Παρέμβασης με τη Βοήθεια Σκύλου ΚΥΝΟΣ ΝΟΥΣ τιμούν "ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ'' την ημέρα αυτή και νιώθουν ευγνώμονες που γνώρισαν τα παιδιά με αυτισμό του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων "Αναγέννηση".
Σας ευχαριστούμε!

“Μέσα από το σπίτι” Πηγή: www.especial.gr
Φέτος, μας βρίσκει αντιμέτωπους/ες με μια συνολική προσπάθεια οικειοθελούς περιορισμού των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας, προκειμένου να προασπίσουμε το υπέρτατο αγαθό της υγείας και της ασφάλειας για εμάς, τις οικογένειές μας, τους οικείους μας, την κοινωνία στο σύνολό της έναντι ενός νέου ‘αόρατου’ εχθρού, της πανδημίας του κορωνοϊού. Πηγή: www.especial.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ 18 ΆΝΩ, ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ.

Η εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υλοποίησης προγράμματος παρέμβασης με τη βοήθεια σκύλου στο  Τμήμα Εσωτερικής Νοσηλείας Ιεράς Οδο...