Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2021

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης, την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021, διοργάνωσε διαδραστική δράση για τον ρόλο των ζώων συντροφιάς στην υγεία και ευζωία του κοινωνικού συνόλου, με προσκεκλημένους ομιλητές μέλη της Διεπιστημονικής μας Ομάδας ΚΥΝΟΣ ΝΟΥΣ.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας γονείς και παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ευεγερτικές επιδράσεις των ζώων στην υγεία και ευεξία των παιδιών και ενηλίκων, τους ενεδχόμενους κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν κατά την αλληλεπίδρασή μας με τα ζώα και πώς αυτούς τους εξαλείφουμε, καθώς και για τον ορισμό και τον ρόλο των σκύλων παρέμβασης. Τέλος, ακολούθησε διαδραστική επαφή των παιδιών με τους σκύλους της Ομάδας μας, Αζόρ και Σπίθα.   

Το όραμα μας ώστε τα παιδιά να είναι ικανά να αναγνωρίζουν τις αξίες και τα δικαιώματα όλων των ζώων, τις ιδιαίτερες ανάγκες αυτών και τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν στην υγεία και ευζωία των συνανθρώπων μας, γίνεται πραγματικότητα με την υλοποίηση αντίστοιχων δράσεων.

Ευχαριστούμε απο καρδιάς το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης για την τιμητική αυτή πρόσκληση.
















 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ 18 ΆΝΩ, ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ.

Η εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υλοποίησης προγράμματος παρέμβασης με τη βοήθεια σκύλου στο  Τμήμα Εσωτερικής Νοσηλείας Ιεράς Οδο...