Τρίτη, Δεκεμβρίου 21, 2021

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ 18 ΑΝΩ

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον τελικό απολογισμό μιας ολόκληρης χρονιάς. Μια χρονιά γεμάτη από  πολλά γεγονότα. Μίας ακόμη δύσκολης χρονιάς λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Όλα τα μέλη της ομάδας επιζητούμε να πλησιάσουμε τους στόχους μας, να αισθανθούμε  αισιόδοξοι στο ότι μπορούμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, να γίνουμε καλύτεροι και πιο χρήσιμοι. Το τέλος της χρονιάς είναι για εμάς μία αρχή, μία συνέχεια, με όλη τη σοφία της εμπειρίας των προηγούμενων ετών.

Η αρχή αυτή πραγματοποιείται με την επικείμενη συνεργασία της Ομάδας μας ως Διεπιστημονική Ομάδα Παρέμβασης με τη Βοήθεια Σκύλου "Μελάμπους" του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, με τη Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΆΝΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.   

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας για την πίστη που δείχνει στο έργο μας και ιδιαίτερα τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη και τον Διευθυντή Υγειονομικού, Υποπτέραρχο (ΥΙ) Παναγιώτη Κωστόπουλο, οι οποίοι έμπρακτα αποδεικνύουν και ενισχύουν τον ρόλο που διαδραματίζει η Πολεμική Αεροπορία στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Ευελπιστούμε στην εποικοδομητική συνεργασία και ευχόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ 18 ΆΝΩ, ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ.

Η εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υλοποίησης προγράμματος παρέμβασης με τη βοήθεια σκύλου στο  Τμήμα Εσωτερικής Νοσηλείας Ιεράς Οδο...