Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2022

Συνέχιση Συνεργασιών με Κρατικούς Φορείς Υγείας

Η Διεπιστημονική Ομάδα Παρέμβασης με τη Βοήθεια Σκύλου "Κυνός Νους - Μελάμπους", συνεχίζει τις συνεργασίες της με Κρατικούς Φορείς Υγείας και την χρονική περίοδο 2022 - 2023.

Η συνέχιση της συνεργασίας της Ομάδας μας με το Τμήμα Εσωτερικής Νοσηλείας Ανδρών Ιεράς Οδού της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών 18 ΑΝΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής Ανανέωση Συνεργασίας με 18 ΑΝΩ , καθώς και με το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης Επανέναρξη συνεργασίας με Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αναγνώρισης της Κοινωνικής Προσφοράς που επιτελεί η Διεύθυνση Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, καθώς και του επαγγελματισμού και ζήλου που επιδεικνεύουν τα μέλη της Ομάδας "Κυνός Νους - Μελάμπους".

Συνεχίζουμε λοιπόν με τις καλύτερες προϋποθέσεις και σύμφωνα πάντα με την επιθυμία μας να συμβάλουμε στην καθιέρωση περισσότερων επιλογών και ενεργό συμμετοχή των ζώων σε κοινωνικές δομές ψυχικής υγείας.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ 18 ΆΝΩ, ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ.

Η εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υλοποίησης προγράμματος παρέμβασης με τη βοήθεια σκύλου στο  Τμήμα Εσωτερικής Νοσηλείας Ιεράς Οδο...