Τρίτη, Απριλίου 04, 2023

Δράσεις Ευαισθητοποίησης Παιδιών Σχολικής Ηλικίας

Η 4η Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδεσπότων Ζώων. 

Αυτή την ημέρα, η αξιότιμη κ. Αποστολία Πόρποδα, Διευθύντρια του Α' Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης και το διδακτικό προσωπικό, προσκάλεσαν τη Διεπιστημονική Ομάδα Παρέμβασης με τη Βοήθεια Σκύλου "Μελάμπους" της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, προκειμένου να διενεργήσει μία ομιλία στους μαθητές της Δ' και ΣΤ' τάξης.

Σκοπός της συγκεκριμένης παρουσίασης ήταν η ευασθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν την ευζωία και τα δικαιώματα των ζώων, την αρμονική συμβίωση ανθρώπων - ζώων και τον ρόλο των ζώων στην υγεία και ευεξία του ανθρώπου.

Η ευζωία των ζώων συντροφιάς και η ανάπτυξη της υγιούς ζωοφιλίας από την παιδική ηλικία, μέσα από την επιμόρφωση στα σχολεία, είναι πρωταρχικό μέλημα για την Ομάδα μας.

Στις 4 Απριλίου, την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, δείχνουμε όλοι το ενδιαφέρον και την φροντίδα μας στα πολλά εκατομμύρια αδέσποτα ζώα του κόσμου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ 18 ΆΝΩ, ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ.

Η εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υλοποίησης προγράμματος παρέμβασης με τη βοήθεια σκύλου στο  Τμήμα Εσωτερικής Νοσηλείας Ιεράς Οδο...