Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2023

Αποχαιρετισμός Ομάδας στη Μονάδα Απεξάρτησης Τοξικομανών Ανδρών 18 ΑΝΩ/Ιερά Οδός

Ο αποχαιρετισμός είναι η αποδοχή και αναγνώριση όσων ανταλλάχθηκαν. 

Κάνοντας τον απολογισμό μας, ευχαριστώντας για ό,τι πήραμε και δώσαμε είναι σαν να κλείνουμε συμβολικά αλλά κυρίως συνειδητά ένα κεφάλαιο της ζωής μας. Μόνο τότε μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να κάνουμε αποφασιστικά το βήμα μας στο παρόν, ανοίγοντας τον εαυτό μας στα δώρα που φέρνει μαζί του.

Σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, η διεπιστημονική ομάδα παρέμβασης με τη βοήθεια σκύλου "Μελάμπους" αποχαιρέτισε τους ωφελούμενους της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών 18 ΑΝΩ/Ιερά Οδός, οι οποίοι και ολοκληρώνουν τη θεραπεία τους στο "κλειστό" τμήμα απεξάρτησης αντρών. 
Ο Αζόρ έγινε δέκτης αναμνηστικών δώρων, εγκάρδιων αγκαλιών και συγκινητικών φράσεων.

Τέτοιες στιγμές, γεμάτες με ειλικρίνεια και σεβασμό, αποτελούν αναγνώριση της αξίας και της προσφοράς των ανθρώπων που συνδιαλλαγόμαστε στη ζωή μας.



Στο νου μας έρχονται οι στίχοι του Οδυσσέα Ελύτη:

"Ώσπου τέλος ένιωσα κι ας πα’ να μ’ έλεγαν τρελό, πως από ‘να τίποτα γίνεται ο παράδεισος…"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ 18 ΆΝΩ, ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ.

Η εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υλοποίησης προγράμματος παρέμβασης με τη βοήθεια σκύλου στο  Τμήμα Εσωτερικής Νοσηλείας Ιεράς Οδο...