Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2023

Δράσεις Διεπιστημονικής Ομάδας Παρέμβασης με τη Βοήθεια Σκύλου “Μελάμπους” του ΓΕΑ/ΔΥΓ

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, η Διεπιστημονική Ομάδα Παρέμβασης με τη Βοήθεια Σκύλου “Μελάμπους” της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ/ΔΥΓ), πραγματοποίησε στο 4ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου, εκπαιδευτική δραστηριότητα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών απέναντι στα ζώα.

Στόχος της εν λόγω δραστηριότητας ήταν τα παιδιά να ευαισθητοποιηθούν και να εκφράσουν συναισθήματα για τα ζώα, αναπτύσσοντας την ενσυναίσθηση, να ενημερωθούν για τα δικαιώματα των ζώων με ειδικές ανάγκες, την ευθύνη και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την υιοθεσία ενός κατοικίδιου, καθώς και να αναδομήσουν αντιλήψεις σχετικά με τον ρόλο των ζώων στην υγεία και ευημερία των ανθρώπων.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ 18 ΆΝΩ, ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ.

Η εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υλοποίησης προγράμματος παρέμβασης με τη βοήθεια σκύλου στο  Τμήμα Εσωτερικής Νοσηλείας Ιεράς Οδο...